Автор Тема: Мога ли да изтрия всички win файлове и папки от системния boot дял на уин7 sda?  (Прочетена 714 пъти)

ignorant

• Напреднали
  • Публикации: 151
    • Профил
Мога ли да изтрия от линукс всички win файлове и папки от системния boot дял на уин7 sda, но без да форматирам за да оставя boot файловете?

На коя програма да вярвам? Едната ми показва, че само C  е системен, другата ми показва, че само G е системен?

Как да изтрия системния дял G?(sd1 е в линукс) С Gparted от линукс ще може ли, защото от уин 8.1 не ми позволява?

Ако приемем, че се доверя на едната програма и приема, че  дяла на уин8.1 не е системен, Мога ли по някакъв начин да направя дяла с уин8.1(C) който (според едната програма)не е системен да е системен и необходимо ли е да бъде изобщо системен ако форматирам сегашния системен?

Единствената причина да искам да форматирам G(sd1 от linux) е, че има файлове на стари два уиндоус в тоя дял(заемащи ненужни 11ГБ), ако мога само тях да изтрия без да трия boot файловете няма да ми трябва да форматирам G/sd1 . Мога ли да изтрия файловете на старите уиндоуси(които под уиндоус НЕразрешава) в G/sd1 и да останат само BOOT файловете, и ако е възможно, то как да го направя?

« Последна редакция: Dec 23, 2015, 08:25 от ignorant »
Активен

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
BOOT fro CD
Настройка на хардуер
bonbon 4 3263 Последна публикация Feb 12, 2005, 09:25
от
Смяна на boot-ващата програма.
Настройка на програми
ritter 1 2853 Последна публикация May 08, 2005, 18:11
от colomager
BOOT
Общ форум
delpx 10 3334 Последна публикация Aug 11, 2005, 08:47
от
Dual boot от /boot. Конфигурация на GRUB.
Настройка на програми
mandor 1 6344 Последна публикация Feb 28, 2006, 09:37
от
С какъв boot мениджър мога да направя multi boot, и най-важното как?
Настройка на програми
ignorant 10 6617 Последна публикация Dec 17, 2015, 19:01
от chen_dzen