Автор Тема: Още извънтемие  (Прочетена 648683 пъти)

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 6000
    • Профил
Re: Още извънтемие
« Отговор #6195 -: Днес в 18:59 »
Дето се казва - Да ви серем на бетона.

и да ви пикам у центъро за данни (от една предишна новина)

Цитат
Hoвo изcлeдвaнe ce фoĸycиpa въpxy нaчин зa изпoлзвaнe нa биoвъглeн (биoчap), пoлyчeн oт чoвeшĸи изпpaжнeния, ĸoйтo нe caмo нaмaлявa вpeднитe eмиcии oт цимeнтa, нo и пoдoбpявa нeгoвaтa яĸocт нa нaтиcĸ и oгъвaнe.

А това не го ли прави по-чуплив когато загуби гъвкавост - няма да става за небостъргачи демек .. още си спомням един стар филм там как японците на два пъти отблъскваха китайците, е и бурите в морето помогнаха, но накрая малка тълпа (само няколко милиона) се добраха до японския бряг (аз така и не разбрах да завоюват японците ли се бореха или просто за живота си че бурята по страшна) та оттам едно съм запомнил - до самурая седи един помощник и ми подава новия меч като му се счупи стария от многото сеч, че всички знаем че самурайските мечове са много корави - за сметка на което много чупливи - минава през стомана но сакън да не го огънеш ке се прекине т.е. счупи като кибритена клечка .. та много мечове счупиха тогава, даже по едно време им свършиха и минаха на къси (оказа се че самураите имат по два меча - вторият, късият е за в краен случай и за сепуко а с дългият помощника ги довършва) въобще епопоеята беше в стил опълченците на Шипка (явно това им е най важната битка в цялта история - преди Хирошима)

П.П. Рубриката "език свещен на моите деди" се разширява със страшна скорост
биoчap  ;D сякаш някой яко им се изпърдял на новината (там по-скоро биовъглен веке требе да е в кавички) Все се сещам как навремето у форума един колега се фукаше че неговия (процесор) бил двукоров а друг уточняваше че сигурно щото е с две кори  ;D

Между другото търсачаката не намира такъв текст, или форумо му се губят данни или търси напр. само в последние 10 г. нещо да поназнайвате по въпроса.. аз помня само че по едно време ни караха да сменяме паролките и да си вадим нов профил (който нямаше достъп да стар пощенски сървър, че някой отлетяха в небитието) но и те като мейл.бг не си спомням да са обявявали някога да им се е разплитал твърд диск
« Последна редакция: Днес в 19:24 от remotexx »
Активен