Автор Тема: Курвенските пинизи на малките-и-меките  (Прочетена 173710 пъти)

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 6552
    • Профил
Активен

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 8311
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Re: Курвенските пинизи на малките-и-меките
« Отговор #1186 -: Feb 12, 2026, 17:52 »
Ще правят изход от цялото приложение.
Активен

MB - ECS G41T-M2; CPU - INTEL Core 2 Quad Q8400 2.66 GHz; Fan - Intel BOX; Memory - Kingston HyperX 2X2 GB; Video - Intel G41; HDD - Seagate 1TB SATAIII; SB - Realt ek HD Audio; DVD-RW - SONY DVD-RAM; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller 1 Gbps; PSU - Fortron Gold80 500Watt APFC; Monitor - LG 1600X900

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 6552
    • Профил
« Отговор #1187 -: Днес в 14:30 »
   Между другото, няколко мои познати вече минаха на Линукс.

Не се оплакват ...
Активен

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 4618
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
« Отговор #1188 -: Днес в 14:38 »
"Същевременно, Microsoft ще разкрива на работодателите местоположението на служителите чрез Teams. Платформата за видео-конференции автоматично ще засича служителите, които се свържат към корпоративната Wi-Fi мрежа и ще уведомява ръководителите им, информирайки ги в коя сграда се намират." - баси доносниците  ;D

Аз съм споделял тук, около мен всички са на линукс- брат ми, майка ми, жена ми, 1-2 приятели. Кеф и половина- веднъж настроена, системата бачка с години и не ме занимават през 3 месеца с проблемите на скапания уиндоус :)
Е, игри не играят.

П.П. Аз така и ги убедих- викам им, игри не играете, дайте да ви сложа една друга операционна система, корава е, няма чупене, хем и няма да ме занимавате през 3-4 месеца, щото нещо се скапало, линукс си има всичко- и мишка, и прозорчета за кликане, и в нета е същото, освен това и леко по-бързичко върви, няма да ви е страх и от вируси и т.н. Наслагах им линукс, свикнаха, - о, то не било сложно, че и не се скапва, пък и либрата е доста близка с МС офиса, може и в .docx да правиш файлове, добре е  :) Раздадох им руутските пароли, да си ги запишат някъде, ако ми потрябват, и толкова.
« Последна редакция: Днес в 14:45 от Nik123 »
Активен