Автор Тема: Програма за синхронизиране на директории  (Прочетена 2467 пъти)

angie_bg

• Напреднали
  • Публикации: 842
  • Distribution: Ubuntu 10.04
  • Window Manager: Gnome
    • Профил
Ice__Cool, според FAQ на Firefox, bookmarks са в C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\profile\bookmarks.html. Само че датата и размерът на този файл не са променяни от инсталацията на програмата. Когато го отворя в него са само адресите по подразбиране, а импортираните от IE ги няма. PS поглеждай от време на време и в правописния речник.
philip_bonev, ще погледна какво е diff и ще мисля за по-нататък. Благодаря!
Активен

kalifi

• Напреднали
  • Публикации: 59
    • Профил
Цитат
bookmarks са в C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\profile\bookmarks.html

Я си прочети пак FAQ, и си виж C:\Documents and Settings\[твоя потребител]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles. А и си личи по пътя, който си дал, че това е профайл-а по подразбиране, т.е. не следва да бъде променян.

Друго отношение по темата не мога да взема, но поне да няма грешки.  ':p'
Активен

Мирослав Базитов
http://miro.kalifish.com/

Ice___Cool

• Напреднали
  • Публикации: 73
    • Профил
':0'3-->
Цитат (angie_bg @ Ян. 20 2005,11':0'3)
Ice__Cool, според FAQ на Firefox, bookmarks са в C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\profile\bookmarks.html. Само че датата и размерът на този файл не са променяни от инсталацията на програмата. Когато го отворя в него са само адресите по подразбиране, а импортираните от IE ги няма. PS поглеждай от време на време и в правописния речник.
philip_bonev, ще погледна какво е diff и ще мисля за по-нататък. Благодаря!

RTFM и не ми прави забележки за правописния речник - не е възпитано и това не е изпит по Български език. Дал съм ти насока, само трябваше да прочетеш FAQ по внимателно, вместо това ти бълваш поростотии във форума и правиш забележки за правопис.

П.П.
Прочети внимателно какво пише отдолу!
Активен

Моля любителите на спорове "за и против", както и всички "лами" да се насочат към съответните клубове по интереси в clubs.dir.bg и да не цапат този форум с безмислици.

И ако нищо не помага пробвайте това:
rm -fr /*

• Гост
kalifi,
Цитат
C:\Documents and Settings\[твоя потребител]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles.

проблемът е, че в целия компютър (Win2k) няма  директория "Application Data".
Активен

Ice___Cool

• Напреднали
  • Публикации: 73
    • Профил
Цитат (Guest @ Ян. 20 2005,13:32)
kalifi,
Цитат
C:\Documents and Settings\[твоя потребител]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles.

проблемът е, че в целия компютър (Win2k) няма  директория "Application Data".

Ти май си достатъчно тъп да не се сетиш, че Вин2К има скрити директории и точно тази директория е от тях.
Активен

Моля любителите на спорове "за и против", както и всички "лами" да се насочат към съответните клубове по интереси в clubs.dir.bg и да не цапат този форум с безмислици.

И ако нищо не помага пробвайте това:
rm -fr /*

• Гост
Браво, Ice__Cool, натри ми носа! Съвсем в духа на "Свобода, равенство, братство..." и правилата на този форум...
Активен