Linux-BG
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Регистрирай
Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Linux за българи: Форуми
>
Linux секция за начинаещи
>
Настройка на програми
>
Искам да си инсталирам Линокс на харда
Страници:
1
[
2
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Искам да си инсталирам Линокс на харда (Прочетена 7539 пъти)
bonter
Напреднали
Публикации: 19
«
Отговор #15 -:
Aug 03, 2005, 19:31 »
Много благодаря на всички,начинаещ съм признавам но не чак толкова,че като закъсам в нещо и попитам тук да не разбера какво ми се казва.
Предполагам,че има и други начинаещи,които тези въпроси ги спират години наред ,да не ползват Уникс,линокс....и т.н.
Затова много моля,ако задам някой тъп въпрос да ми бъде простено.
Активен
Гост
«
Отговор #16 -:
Aug 04, 2005, 09:15 »
офтопик:
bonter, моля те! Умолявам те! На колене съм ти паднал. Не използвай повече думичките "линокс" и "уникс". Зверски ме боли корема вече (иначе смеха, без страничните ефекти, е много хубаво нещо), пък и вероятността да ти преместят темата в секция "Хумор, сатира и забава" е огромна!
'>
Активен
nikolin
Напреднали
Публикации: 230
Distribution: Slax
Window Manager: KDE & xlunch
«
Отговор #17 -:
Aug 05, 2005, 01:14 »
Що си чешете само езиците ? Има две добри бг дистрибуции - Tilix и VS Live - макар че за последната незнам как решиха да и е името , то има дори и отделна тема за нея . И 2-те са почти 99 % преведени на български Live CD-та , които ако ти хареса можеш да си инсталираш на харда , ако не искаш можеш да си ги джиткаш директно от CD-то . За начинаещ са добър старт .
Активен
bonter
Напреднали
«
Отговор #18 -:
Aug 05, 2005, 06:56 »
Цитат
(cyrilo @ Авг. 01 2005,16:10)
Казваш му Burn Image и той те пита къде е изображението на диска (ISO-to).
Посочваш му исо файла и печеш.
Стана ура,обаче сега като бутна тиликс-а,тръгва с някяв негов панел след кето изчезва ,екрана става черен исписва "audit(...некав номер )inicialing...." ....и край.Сега ,как продължавам?
Активен
bonter
Напреднали
«
Отговор #19 -:
Aug 05, 2005, 06:59 »
Цитат
(Guest @ Авг. 04 2005,10:15)
офтопик:
bonter, моля те! Умолявам те! На колене съм ти паднал. Не използвай повече думичките "линокс" и "уникс". Зверски ме боли корема вече (иначе смеха, без страничните ефекти, е много хубаво нещо), пък и вероятността да ти преместят темата в секция "Хумор, сатира и забава" е огромна!
'>
Нещо ,не те разбирам....как трябва да го наричам Тиликс ли кажи .Аз , казахвече ,че съм начинаещ и моля да ми бъде простено.Впротивен случай закво да влизам тук,ако знаех всичко.....нали.
Активен
Гост
«
Отговор #20 -:
Aug 05, 2005, 08:19 »
Що се мъчиш не мога да разбера . Аз се бръкнах и платих за Тиликс 1 Бета 0.6 - 5 лв и си го получих по пощата . Получи си оригиналът и после експериментирай на воля .
Казва се Тиликс ( Tilix ) , Юникс ( UNIX ) , Линукс ( Linux )
Активен
Гост
«
Отговор #21 -:
Aug 20, 2005, 22:56 »
И за какво да плаща, след като може и безплатно...
'>
Активен
Страници:
1
[
2
]
Нагоре
Изпечатай
« назад
напред »