Здрасти
Абе май немога да се изразявам правилно така че да ме разберете и се извинявам за което, и за правописа ми също моля да бъда извинен, не ми е най-силната страна.
Ама как ще си системен администратор ако непознаваш операционната система ? А за вузовете - НИКОЙ НЕ Е НА СИЛА ТАМ - това ми беше идеята. За ученето - ако имаш желание ще намериш начин, само дето средата ще е различна.Примера за МЕИ някой са го приели много буквална, което пак явно е плод на грешното ми изразяване, за "фронта", преди 10 годинки го минах и доколкото знам още са с прашки тип калашников, ама много се отплесвам от темата. Та .... системен aдминистратор, ама не само като длъжност във фирмата за която работиш, защото това си е професия както всяка друга със своята специфика. Повечето работодатели само са слушали за тази длъжност и се оказва че хората които са наели са някакви мултифункционални офис фотошоп аутокад разбирачи които могат да инсталират система, да подкарат графична среда, (за уиндоуса сис.админите наблъскат кодеци за филми все едно са на работа във филмово студио, накачулват всевъзможни софтуерчета за сриване на системата) и гледат на всичко останало от високо

'> и за тях маска и адрес са глупости и е под достоинството им да седнат на чатърският си з....к и да смята, още по-зле става когато този представител на администраторската гилдия се окаже студент на който му е крив вуза че не му е преподавано това което се изисква от него.
Хайде със здраве и успех на зимната сесия и като си търсите работа гледайте да не ви искат диплома.

'>