« Отговор #18 -: Sep 08, 2006, 07:25 »
Сега ...
Любо от 10-ти "в", balki или winman ... не знам как ти харесва да се обръщат към тебе ...
Който ме познава от други форуми знае, че съм привърженик на критиката, градивната критика, която в повечето случаи помага на един форум или общество.
Тук обаче [вече два дена чета тази тема] не мога да схвана за какво иде реч.
Двама или трима потребителя са недоволни от нещо, но не виждам никакви конкретни примери за забележките, граничещи с обиди.
Да, има какво да се желае с интеграцията на напредналите Linux специалисти в останалото IT общество, но начина по който критиците се опитват да го правят нещо не е понятен, поне за мен.
Не е лошо да посочите от какво точно не сте доволни, кой точно и какво ви е отговорил или не е отговорил, кое точно мнение е "комунистически" цензурирано и т. н.
Както вече казах, дори и да съм съгласен с някои от вашите твърдения не мога да ги подкрепя, тъй като не знам за какво точно става дума. Важи и за останалите ви евентуални съмишленици.
Позволявал съм си критики и тук, и то точно в смисъла някои от вашите твърдения, но досега никой не ми е трил пост или нещо подобно. Нито пък ме е определял, като трол.
Не казвам, че съм еталон, че трябва това да се прави по определен начин, но ако сте решили да подобрите нещо, направете го малко ... по дипломатично.
В края на краищата на гости сте тук.
Не сте неканени, във форума покани не се изискват, но пък нищо не пречи да бъдете нежелани събеседници и това да ви бъде показано от домакините.
Честно казано, ще бъда благодарен, ако някой ми обясни какво значи трол, имам предвид значението му в един Linux форум, но ако значи плюене без посока или пък във всички посоки само заради плюенето, да тролове сте.
Синтезирайки идеята си, ще напиша следното.
Постовете ви с критична насоченост би трябвало да изглеждат [IMHO] така:
1. Прочетох правилата.
2. Използвах функцията "Търсене" с еди какъв си аргумент, да кажем "ATI Radeon". Не открих нищо.
3. Създадох тема, където зададох смислен въпрос или дадох смислен отговор, но тя беше редактирана. <ЛИНК>
4. Моля някой да ми обясни кое правило наруших или коя е причината за редакция/изтриване на поста ми.
Ако не получите смислен отговор в разумен срок, критикувайте колкото искате, ще има и кой да ви подкрепи, но така "от въздуха" е малко грозно ...