Ами това беше
единствената тема за осми март... и аз нe знам каквo значи, но явно колeгата (или колежката) sdr така си говори - със съкращения: sdr - TBC (кат му гледам профила, там пише напреднал, и езика му й хингилизки) та на ингилизки обик. TBC == To Be Continued демек по нашенски (утре/слeд като изтрезнея ша въ опр... ще ви разказвам) ама явно така и още не е изтрерзнял ...от Mar 08, 2006, 11:39 та досега

П.П. Между другото забелязахте ли че и форума така.. езика му български но словореда му чужд - т'ва (по БДС) не е така "Mar 08, 2006"
П.П.П. Единствена - според търсачката на форумо, но няма да се учудя ако колегата със скрейпъра намери повече съответствия (забелзвал съм, теми които лично съм пущал - преди балдър години, вградената търсачка не ми ги намира ...все пак до уточня - преди балдър години и сандокуз хаквания на сайта, та... може и да са хванали крака както казва народа, и де са отишли... смао един господ знае ...и стари баби, но както всеки съфорумец знае то ука не само девойките ни избяг(в)аха, но и старите баби.. тука - така.
ще трябва да си внасяме - ей го е Братья Молдоване
https://www.youtube.com/watch?v=6WnvA9I1oxE