Здравейте,
@Лорд - Драги приятелю, кълна се в най-скъпото си ( а то както знаеш е Линукс Дебиан), че наистина моето черно котенце е видяно да драпа по клавиатурата. По принцип съм шегаджия , но в този случай съм съвсем искрен. Наистина е така.
Ти май ми се сърдиш , че не стъпих на Дебиан.Нали знаеш, че Дрейка ми си беше първо либе. Има време , млади сме и до Дебиан ще стигнем. Споко.
Относно статията , която ми препоръча, вече ще я науча наизуст. Много е хубава , кратко , сбито, с примери , просто защо не пуснеш една малка книжчица- не , шегата настрана- вземаш Ябълчицата за съавтор, написваш я , а аз ще я пусна на принтера.
@Тони - Интересна работа. Когото и да питам , все е с Дебиан.
Ето вижда се лека полека неудобството от многото дистро ( моля за извинение ако някой не харесва думите ми, може да съм лаик , но казвам което ми е на сърцето).
Все още не съм открил Драг н Дроп опцията в Мандрейка- но и сега подобни настройки не ме вълнуват толкоз - в стремежа да запусна Виното.
Аз съм т.н. usage oriented user, много , много не ме интересуват подробностите, за мен е важно работата да се върши.
Сега още 2 въпросчета:
1. Липса на звук под Линукс Мандрейк 10.0
Значи под Винбоуз същата карта свири , та се къса.
Тук не ще и не ще.
-Каква е картата ти , йог?
Crystal WDM MPU-40
Crystal WDM Audio Codec.
Да, знам къде е МД Контрол Сентър, но като че ли Линукса въобще не я откри при инсталацията.
2. В любимия ми Лило се появява някакъв странен ред с цифри
672-3 ( цитирам по памет, загубих листчето).
Какво ли значат?
На приятелите на Груб ( ега ти името ) ще ги зарадвам , че моят М 10 има възможност и за Груб и за Лило в текстов режим. За мързеливия йог Лило в граф режим е 6.
Чао
бързам за един хубав сайт
myfreesoft

'>