Автор Тема: Сега пък караници в debian  (Прочетена 1411 пъти)

growchie

• Напреднали
  • Публикации: 623
    • Профил
Сега пък караници в debian
« -: Sep 02, 2006, 14:49 »
http://mjg59.livejournal.com/66647.html

http://www.linux.com/article.pl?sid=06/09/01/149211

Цитат
So it's got to the point where I find myself reading things written by people I respect, and deciding that I'd be generally happier if I didn't read them. I could just unsubscribe from all the mailing lists, except that part of the fun of being involved in Debian was being part of a community. I don't want my only form of communication with the rest of the project to be limited to bug reports, especially when I find the development IRC channels as bad as the mailing lists.

Май не само в българските форуми се разгарят страсти...

Цитат
As a result of such attitudes, Hill says,"There's a lot of frustration in the Debian community. There's a real culture of flame wars, and there's real inertia and frustration." He hopes that Garrett's resignation will give the Debian community an added impetus to adapt its own code of conduct, like the one proposed by Enrico Zini.

Активен

malone

• Напреднали
  • Публикации: 269
    • Профил
Сега пък караници в debian
« Отговор #1 -: Sep 08, 2006, 16:19 »
Интересно ми е и ще прочета, дали техните караници и противоречия приличат на простотиите, които чета в множество български форуми.
Честно казано, досега не съм срещал, чак толкова горещи страсти по чуждите специализирани форуми, които да завършват с "Много си смел пред компютъра, я да те видим на живо" и т. н.

Имам приятел, който от много години е в чужбина и работата и навиците му са такива, че посещава значителен брой тясно специализирани IRC канали.
Та той ми сподели, че моментално се разбира, когато по една или друга причина там влезе българин.
Обикновено започва с "Ko staa" или "Wassa here ma' men" и понеже никой не му обръща внимание се завършва със цветущи, колоритни определения и "еротични" забележки към участниците.

Активен

Безмислено е да даваш съвети на този, който не иска да ги използва. Каква е ползата от свещника в ръцете на слепеца.

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
BG Debian
Предложения за български проект
asa 0 9473 Последна публикация Sep 25, 2002, 11:52
от asa
Debian i KDE
Настройка на програми
IvanST 9 18012 Последна публикация Jan 05, 2003, 21:54
от n_antonov
Грешка в MBR Debian не стартира!
Настройка на програми