Според мен беше успешен.
Най-малкото имаше 2 пъти повече народ отколкото на протеста срещу raid-a на piratebay (където са били 300-400 човека, според статиите и снимките).
Казвам го от гледната точка на свидетел на протеста

'>
Мисля, че юристчетата от Амотера, Вирджиния и Диема ще понесат доста негативи от тези дивотии, за които сами са си виновни.
Не обичам пиратството, не обичам и тъпкането на лицензи. Обаче всичко си има граници, най-малкото. Нямаше да се нервирам толкова, ако това не беше толкова просташко защитаване на частни интереси. Амотера например е регистрирана на Вирджинските острови и не плаща грам данъци тук. Някой си имал права върху 0.1% от това, което се сийдвало от потребителите на тракърите и нека заради това малоумните ченгета да бият и изземват техника. И не само това, ами и да нареждат да се филтрират определени адреси, абсолютно незаконнo, не само за техните клиенти, ами и за всички техни BGP peer-и. Не обичам индивида Весо, ама той им го е казал: това са едни тъпи милиционери, който ходят по акъла на разни гейове от сорта на Заки Авенюто. Да, това е истината. А такива тъпани като BSA, просто нямам думи да изразя отношението ми към тях