« Отговор #14 -: Apr 26, 2007, 11:53 »
divak, няма нищо против градивна критика, но човек като се захване с нещо, то поне елементарна информация трябва да има. Много е лесно да кажеш "аз съм нов" и да зададеш 700 000 въпроса и абсолютно никакъв процес да не се зароди в главата ти, който ще те накара да прочетеш нещо и да си помогнеш сам. Да, не съм прав да атакувам човека, но как може да му се помогне без базисна информация?! Не мисля, че форума е час по диктовка, а e в краен случай. Човек ако не може да си помогне сам, то никой не може да му помогне.
По отношение на стихийният ти прилив за анализ, който те е обхванал, мога само да ти кажа, че обемният ти капацитет не го позволява (поне на този етап) и се е получило безсмислено вмъкване на цитати и плосък опит за създаване на изречения. Следващият път като се тупаш по гърдите и да казваш "Аз съм човека" поне дай пример, т.е. не виждам да си дал отговор по темата.
Всичко най-свежо от мен!

Активен
Last night, Darth Vader came down from planet Vulcan and told me that if you don't install Debian, he'd melt your brain.