Така. Поразрових се и вече имам идея къде е проблемът. Както казват BRADATA и metal, проблемът е най-вероятно в захранването, което е "маде ин чайна", марка CODEGEN. Днес се сдобих с една статия в която се описват точно разликите между марковите захранвания и китайските произведения на изкуството. При отварянето видях, че вътре няма сериозни липси, като изключим може би 3-4 дросела (най-вероятно), които са заменени с мостове. Другото, което се набива на очи на пръв поглед са високоволтовите кондензатори, които вместо 480uF (и повече) са 330uF. В статията има подробни указания какво да се направи за да се превърне едно осакатено захранване в пълноценно и мисля щом свърши сесията да напазарувам от магазина за електронни части и да видя какво ще стане.
plamen_f,
температурата на процесора беше между 56 и 61 градуса при пълно натоварване, в зависимост от температурата в стаята. Отначало и аз мислих, че там се къса веригата и затова сложих още три перки в кутията, в резултат на което сега температурата не се качва над 51 градуса, независимо колко е топло навън.
Ще опитам да модифицирам захранването и ще кажа какво е станало. Тестът ще го направя с разклонител с ключ, като на всеки 5 минути го изключвам за определено време. Дано хардуерната намеса свърши работа

'>
Мерси за помощта.