Сега е и моя ред, надявам се никой да не вземе мнението ми лично.
( Изключения има, което показва че правилото не е точно, и следователно без какъвтои да било научен смисъл ) ( може автора да е полудял напълно или да се е смахнал или просто е имал лош ден )
Хората се превръщат в нещожества, всеки затънал в своите малки проблеми, опитващ се да покаже колко са важни, а не вижда колко са смешни като цяло.
Инженера: прави някакъв нов мост всичко топ решава непознати проблеми, уморен се прибира в къщи, на следващия ден, пак, не остава време да види цялата картинка ... дава смисъл на мизерното си съществуване, като търси занимание за мозака си ....
Админи: Изнервени от тъпите проблеми на потребителите .... ама то нищо не работи ... ааааа ама аз съм сложила папка на Ctrl ...
Тираджии: Цял ден на щрек карат, внимават да не ядоста шефа ....
няма смиъл да продължавам. Всички са заети със собствени дребни малки незначителни проблеми ..., това не е случайно ... нашия модерен свят е затвор за съзнанието. Хората не са едно цяло, няма да оцелеем дълго, ако не ни удари нещо отвънка, сами ще се изтрепем или директно или косвено ....
Ще се мре, но да се дават точни дати кога ще сатане е все едно да кажеш quicksort му трябва 1 секунда