//off
Съжалявам обаче се чувствам длъжен да отговоря на saskosabbath. saskosabbath надявам се да не ми се обидиш от долните редове, целта ми не е такава, ако съм те засегнал се извинявам. Обаче това е мойто виждане по-въпроса с книжките.
Виж споделих абсолютно личното си мнение за книгите и т.н. като преди това се опитах да насоча и помогна на човека с мнение и съвет, но явно ти не го забеляза това.
Ти запита ли се твойто мнение с какво помогна на питащия, т.к. аз там съвет не видях, единственото което видях е упрек към мен, че се правя на велик даскал.
Ако човек не харесва книжки си е негов голям проблем, обаче да се плюе по-тях си ме изкарва от релси. Така, че ти с този си пост директно отрече човешкия прогрес. Резултата от такъв начин на мислене го виждаме всеки ден в България, маладите не могат да пишат грамотно и неграмотността нараства колосално и т.н. Ами като дойде ден, когато такъв човек ще си търси работа и трябва да си пише автобиография какво правим тогава.
Освен това на няколко места сложих това

'>, за да не звуча грубо и да подчертая, че не искам да обидя човека, а го критикувам съвсем приятелски.
SmAcK_ThAt успех с Убунтото

'>