Автор Тема: Най-сложната ситуация, от която сте успели да...  (Прочетена 4254 пъти)

sinan

• Напреднали
  • Публикации: 65
    • Профил
аз най много си троша ядрото, щото се ме чопли нещо да оптимизирам или пробвам новата версия, ама вече съм се изпидепсал, като се панира, слагам инстал двд-то на слака и с неговото ядро си буутвам инсталацията на харда и почвам да фиксвам.

също много често си чупя Х-са заради писане едно към гьотере в xorg.conf ама това лесно се оправя щото като не запали Х-са си имаш конзолка и любимото ми nano
Активен

ivo1204

• Напреднали
  • Публикации: 987
    • Профил
Цитат

аз най много си троша ядрото, щото се ме чопли нещо да оптимизирам или пробвам новата версия, ама вече съм се изпидепсал, като се панира, слагам инстал двд-то на слака и с неговото ядро си буутвам инсталацията на харда и почвам да фиксвам.

Това не си е никакъв проблем , ако си с GRUB. Аз всеки път се каня да си допиша в /boot/grub/menu.lst каквото ми трябва , забравям , и като рестартирам , писане от командния ред на GRUB. Ама с него може да вземеш ядро от един дял , а "root" да е друг дял , или която си искаш версия на ядрото , та няма проблем , малко писане ...
Активен