Здравейте, от доста време се лутам из форумите и то по около 20ч на ден седя пред PCто и се опитвам да разбера как да го подкарам. Постоянно чета и препрочитам статиите и се ровя във офицалния саит за подробности ка да направя каквото и да е.
Проблемут ми е че съм абсолютно невеж на тема Linux & Ubuntu
Което попринцип си е мой проблем, но все пак искам да се науча и да ползвам така наречения"Open source" продукт, и не че имам нешо против Microsoft.
Но как да го кажя с по нежни думи:
Най спонемаваното име в сетът на компютрите е :
1: БилГейт NO
2: На БилГейтс Майкаму YES
Надявам се да има хора със здрави нерви и чувство за хумор, защото се надявам да ми се помогне, както на мен невежия така и на всички ЗАЙЦИ във светът на Ubuntu Linux.>>>> 7.10
------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------
Първото ми питане е малко тревиално вече защото въпросът е разискван, даже ако се не лъжа няколко пъти във мрежата, но за съжеление "помогни си сам за да ти помогнат и другите" е много хубава реплира, само кадето си нямам и на идея каде да пиша всичките тея работи кадето са описани като кодове за програмирае.
Искам да си инсталирам Skype само кадето всичките обяснения които са дадени, много благодаря за което са на езика на програмистите, а много новите поптребители ми се струва че и "хал-хабер-си нямат".
Извинявам се предварително ако някой иска да ми опонира и да каже да си купя учебник да речем но очеблици за това няма и всичко го знаем много добре.
Наистина ще съм много щастлив ако якой даде решеие на този проблем, но нека да бъде малко по подробно от
-------------------------------------------------------------------------------------

'>: sudo dpkg --install --force-architecture skype*.deb
------------------------------------------------------------------------------------------
---
Наистина много благодаря, само една малка подробнос.
Нямам никаква идея каде да задам тази комбинация.
Искам най-отговорно да заявя, че по никакъв начин несе базикам с никого.
С дотук написаното искам да покажя че нищо не разбирам и наистина се надявам някой да ми помогне, а предполагам че тази помощ ще е такава и за много други, които иска да работят "Open source" продукти.