Здравейте!!!Първо честита нова година на всички!!!

'>
Така ето и какъв ми е проблема.Значи когато си инсталирах линукс Ubutnu 6.10 ме пита потребител и аз съответно си написах потребителя (completer) както и да е обаче забелязах че не ме пита за парола на роот-а и аз реших че не е кой знае какво и го оставих така. Използвах линукса около месец и половина и видях че имам ограничения като съм логнат само с completer като променяне на някои файлове изтриване и т.н. и реших да погледна какво мога да направя.Затова пуснах от старт меню Администрация->Групи и потребители , след това видях че има роот и completer и че има разлика в някои отметки
така де промених групата на completer в роот-група,обаче на 2-рата страница при където пише какви права може да има потребителя при роот нямаше нищо отметнато и реших така и да направя при completer но след рестарта се оказа че съм махнал обсолютно всички права на completer и не мога да правя почти нищо.Това ми стана голям проблем и го пиша тук защото както споменах по годре не знам каква е паролата на роот и не мога да вляза с роот и да го оправя има ли някакъв алтернативен вариант да го оправя плссс помогнете !!!!