Ми да правят каквото си искат американците, не е моя работа. Мене много повече ме касае това което става в България примерно - корупцията, лъжите на политиците, популизма, колективната безотговорност и малоумния Путинистки модел, който напоследък се опитваме да следваме. Въпреки това, каквото и да направя, надали мога да променя каквото и да било. Ако Щатите са на другия край на света, ние сме некъде на луната в много отношения.
Това да си губя времето да се занимавам с проблемите на американците, че и да губя времето и на други хора с тези проблеми просто е живо разхищение на време и нерви.
Сега разбирам да съм дълбоко ентусиазиран от тези процеси защото участвам в цялата далавера, крупен инвеститор съм и намазвам от колебанията в цените на американските акции, цената на природните ресурси и недвижимата собственост...ама не е това случая. Какво по дяволите трябва да ме вълнува поредната финансова криза, при положение че нито е първата, нито е последната, нито за момента пряко ме касае, а и дори да почне да ме касае, мога да направя твърде малко. Още по-малко пък ме вълнува кой припознал левите идеи като свои. Аз принципно си имам съвсем умерени разбирания за политиката, дори леко вляво от центъра в някои отношения. Обаче точно заради историческото наследство, огромната простотия, наглост и алчност на всички БГ социалисти/комунисти и тем подобна смрад, както и защото левичарите-евангелисти из родния интернет за мен са живото доказателство, че еволюцията е обратим процес, не мога да дишам всякакви глупости свързани със социализъм, тошовизъм, Великая Рус, шибаните империалисти, пишман-революционерските им глупости и тениските с мутрата на Че Гевара мейд ин Чайна за един цент. И съжалявам, но не мисля, че предлагаш нещо по-оригинално от онези откаченяци дето по цял ден тъпчат с глупости SQL сървърите на новинарските сайтове. Ако специално реша да си сверя часовника с тях може да вляза там в нюза, дира, дневник.бг и т.н. но не виждам защо трябва да се информирам за тези неща от сайт, свързан с линукс и отворения код.
Ама вие верно ще докажете обвиненията на бат ви Били, че линукс хората са комуняги

'>