HAU!
/*
Виновна е държавата, политиците, США и Златко Попов. Така, сега няколко думи по темата, гледам че фантазирате яко и реших да си кажа мнението, да не пишат все едни и същи хора.
Съгласен съм с първото мнение на gw, както и с повече от 90% процента от мненията му в този форум, от Русе е все пак, хубав човек.
*/

'>
По темата
какво ми харесва:
VladSun, gw, romeo, още един човек имаше, ман sdr, да не го бъркам, пишат интересни работи, чета с удоволствие, обогатявам се.
какво не ми харесва:
Тва с контрола/докладвай/, с репутацията - тва е мега комплексарско.
Идеи:
- бан за макаджията, спиране на меренето, малко по-нормален диалог, изгонване на Златко Попов, мразя малки човечета, насърчаване на младежта

'>, ВЪРНЕТЕ БАШ МАЙСТОРА, ВЪРНЕТЕ МЕЛОДИЯ НА ГОДИНАТА!!!
Макаджията>живее в США и прави бомби, Златко минава и маркира според това, накъде му виси, коментарите в публикациите.
Не приемайте коментара ми много насериозно, особено последните редове, но здраво къмюнити ще има като има
1. Нормален диалог - ДИШАЙТЕ.
2. Интересни статии, а не само комунистичеки работи - следят ни, интернет спира, той падна, оня умря, някакви уникално стари новини. Например днес изляза гимп 2.6., но никой нищичко не каза, а коментират някаква уязвимост, дето всички сме пачнати сигурно докато си четем тука

'>
Изгубих нишката, но като знам, че нищо няма да излезе, го ударих на майтапнЯ... кви беа теа водопроводи с лайна, алтернативно надарени?
Защо никой не пише за BSD?
Ето например ме вълнува едно нещо, как може да се направи в програмният език Ц или на български Ц-е

'> но не пускам тема, веднага ще цъфне тараторя и ще каже, че не съм програмист, следтователно да вървя да си гледам работата или да пиша неща, от които разбирам.
С 2 думи->няма нищо интересно. Спрете най-накрая тези вселена, смях,хумор, ебаси, то човек като цъфне на сайта и види последните теми, си мисли, че някакви пълни олигофрени са се събрали тук, което не е така.
Успех и довършете империалистите от Запада, Уолстрийт падна, това беше първата вълна, предстои втората...

'>

'>

'>