Стига псувайте във форума бе даеба майка му даеба. Има лични събощения за тая работа.
Голям си.... няма спор

Интересен е факта, че всеки има право на мнение, било то позитвно или негативно, но рицаря на днешният ден.... е той е уникален. Не знам дали поради липса на речников запас, тежко детство или лоша среда, но единственото нещо, което се набива на очи е слаб характер и стари, но изтръкани обиди. Е да, това беше характерно за средновековието, където образованието е било кът, но в днешно време да се защитаваш или да нападаш без да имаш аргументи, а само с някакви епитети.... жалка работа. Да, хубаво е болното подсъзнание да възприема, че каузата е чистото име на Линукс, но дали проблема не е в душевен спазъм и мания за ораторство от името на по-слабите.... не знам.
Да си призная, че от доста време спрях да пиша в линукс форума (знам, че не е загуба) поради няколко причини:
- огромно количество псевдо-рицари
- огромно количество безсмислени коментари и мнения
- огромно количество професори
- огромна неграмотност
Причината, поради която все още влизам и чета, е само една, а именно постовета на хора като neter, gateway, vladsun и tarator (макар и малко по-нравоучителен да му е стила).
Извода от целият ми опит за изказ е само един: Нивото на форума спада и все по-малко свестни хора пишат тук. Вместо да си чешем езиците, защо не направим нещо полезно... било то помощ или опътване на някой....
Всичко най-свежо от мен