Какъв си ти бе нямаш никакви комплекси...

Приятелю, проповеднико, жителю на далечната демократична страна США, не престана да се напъваш в този форум. Но нека караме подред.
1. В научните среди... това е форум за линукс, хора интересуващи се от тази ОС, ние_не_сме_учени...то май и ти си толкова, но нека да приемем това недоразумение, че си.
2. Този форум си има правила, ако не ти харесват, направи си някъде форум и пиши с големи букви - глупаците ще ги трия!
3. Форум е място, поне гръцкия му вариант, където всеки е свободен да се изказва.
4. Ти какъв си да даваш квалификации кое е тъпо и кое не? Ти кой си да знаеш истината? Коя истина? Нима ти знаеш кое е правилно и грешно? Толкова ли си заблуден? Но аз не знам какво е да си заблуден, как мога да те определя като такъв?
5. Може да кажеш - Не съм съгласен, защото твоето решение не е рационално/не работи/опитът е доказал, че не е правилният подход.
6. Но кой си ти по дяволите?
7. Ако сме тъпи тук и не може да се аргументираме, някои го правят по един, други по друг начин, защо си губиш времето с тези хора?
8. Нямам нищо против теб, с интерес чета нещо техническо като напишеш и знам, че имаш опит и не се обаждам, но като човек си пълен бокл.. Време е някой да ти го каже. Не целя да те нападам, но явно имаш някакъв проблем със себе си и тук търсиш решението.
Гошо, ти показа що за човек си като бе банна в темата за животните, така че баце ЧНГ и не се опитвай като тараторЯ да играеш някаква роля. Ясен си. Не си длъжен да ми отговаряш. Всичко най-хубаво!