« Отговор #13 -: Feb 16, 2009, 19:41 »
Спокойно мъж, няма начин да не стане. Това да не е сузанка, ха-ха. Не сериозно дистрибуцията е така направена, че от където и да тръгнеш, може да идеш, където искаш. Даже може да се върнеш няколко версии назад, но последното не е баш ламерско занятие.
Живото ЦД засега е тестово и не е препоръчително, а нормалната инсталация е толкова лесна и бърза, че живеенето не е кой знае колко необходимо.
Не яжте tyuio, той ползва Убунту, ползвал е и Дебиан и в никакъв случай не искаше да се присмива. Напротив, похвали "консерватора", че е доста близко до "новатора".
Zvezdichko, ако аз бях лидер, през моя мандат четворката нямаше да мине никога, за съжаление, влезе преди доста месеци в Алиот, което значи, че прекалено скоро ще се настани в Сид, УжасТ!
completer изобщо не си прав, прекалено малко я чакахме даже. Аз чак се учудих. Предните стабилизатори излизаха за не по-малко от 3 години. Сега съществено съкратиха процедурата, нямаше замразявания, форсажи на мах, бах и бетховен. Толкова бързи бяха, че аз доста бих се помотал, преди да обновя сървърите. Не съм сигурен дали това нещо наистина е стабилно и непробиваемо.