Преди малко се прибирам и отивам да видя каква са я свършили.
Кабела откачен от входното осветление и си пуснали захранване от мазата на съседния вход, 220V по интернетския кабел естествено. Аз разбира се първоначално не бях убеден, че по този кабел има ток. Гледам кабела натъпкан над вратата на една маза и си викам трябва да видя аз кабела дали не е вързан вътре от мазата защото и там тока е общ. Издърпвам леко кабела, който между другото върви покрай водопроводна тръба която се поти постоянно И ТРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯС КЪСООООО

Точно там имало свръзка между два кабела без клема разбира се а жичките изолирани супер калпазански с нещо червено, което не успях да определя какво е.
Току що си говорих с тях пак и ги направих на нищо. Сега ще идват да си обезопасят кабела и го маркират по някакъв начин, че по него върви 220V ток.
Казвам им "ами ако някой го убие там тока, кой ще е виновен?" - "Ами ние" Отговарят ми виновно.
Просто нямам думи!
Още малко ако се ядосам и ще им изрина всичко от мазата!
Иначе комшията си отвори мазата и се убедихме, че кабела отива в другия вход. Почти съм сигурен, че преди по този кабел е вървяло захранване от нашия вход към другия а сега схемата е обърната.
Ето какви хора ни доставят интернет!
Хора внимавайте с тези фирми и не им позволявайте да безчинстват!