Е аз тамън сложих КДЕ 4-ката и останах страшно доволен и реших никога вече да не се връщам към дедите и, а сега да сменям, защо да не може да се пусне на 96Кхз и под 4 или гноме ?!
И без друго имам мониторни тонколони и добър усилвател, та се навивам от доста време да хвърля малко кинти за звук, ма пусто, нали съм беден... 
Ма дзвукът е коренно различен- няма нищо общо- С-медиа е колкото да мине некъв звук. Ако пуснеш Креатива ше се фанеш за главата- кел файда, ако имаш хубави колони иусилвател- препоръчвам ти лампов 
Нямам 3 бона за лампи, а да хвана да си правя...

Абе с две думи няма да е скоро.

Засега съм доволен от моя, AKAI AX-M400, 91 година производство, ама си има дори оптичен вход

В общи линии, последното преди да минат изцяло в профи класата.

Иначе относно мандривата, дръпнах преди малко финалната версия и го врътнах на едно дискче, проблема е, че инсталатора не тръгва, така де тръгва, но като стигна до втора стъпка, демек партишън едитора и умира, след малко ръчкане стигнах до извода и, че сами партишън едитор не ще да тръгне изобщо... други с такъв проблем или пак да пробвам да го запиша ?

И има ли някакъв друг начин за инсталация освен основния графичен, мисълта ми е има ли опция за нетинстал или тип дебиански инсталатор, че ми е малко непонятна ?