Тази тема беше интересна но това момче BlackMetal се загуби. Свърши му германското гориво май. Искам само да му кажа, че ще има време когато ще му домилее много за родината и за роднините. Ако сега не го усеща ще го усети някой ден. Лошото е че е кон с капаци и въобще няма да си го признае, но това чувство ще го гризе здраво. Знам го от личен опит. Аз лично емигрирах в Канада големичък и има моменти здраво ме приклещват такива емоции, въпреки че цялото ми семейство е тук.
Поне си го признавам де....
А вие не му обръщайте внимание, явно иска да се изфука че е немец. Всъщност съмнява ме да е станал немец. За да станеш ти трябват 5 години брак плюс това да си живял на територията на Германия също толкова.
И в крайна сметка какво толкова и харесват на тая германия. Стерилна история.....
И 20 години брак все бългрин "идиот" ще си остане. А това примерно да е жив и здрав деца да има тогава може би ще имат нещо немско заради майката. Но него не го прави нищо немец . Не че е голяма гордост да си "шваба" . Но изглежда момчето е доста разочаровано от себе си , всеки има право на избор , но неговия избор не го прави НЕМЕЦ дори и след като има брак.
Темата беше свързана с друга тематика , но и се развали идеята за коментиране след появата на НЕМЕЦА

. Може така да го кръстим