Вече всичко е минало по покупката. А сега сагата и цялата драма как се разигра

Отивам в офиса и там мой приятел-съученик. Трескам му конфигурацията дето е по горе и той започва да ме разубеждава че е много скъпа и т.н.т.
Е викам сега човеко продава компютри а не компоти дай да го чуя. Избирахме творихме и т.н.т. изпихме по 2 бири и накрая станах щастлив собственик на едно 4 ядрено АМД със добро дъно и видеокарта. Както и 500ватово захранване Фортрон диск 500 мега и т.н.т. Абе нема рекламации от тази конфигурация. NFS вървяло на пушка, всички клубове това си купували. Супер евтино 980 кинта и бързо и надеждно било.
Започвам аз да му слагам Gentoo преди това се консултирах с нета за 32 бита или 64 да го компилирам. Общото мнение беше за 32 бита.
Е убаво компилнах базата и пуснах директно emerge kde-meta . Всичко върви на пушка, ама след 1 час започна да се чува едно туткане. Гледам колата не е алармата и изведнъж щерката вика " татко новият компютър писка" Ауууу. Поглеждам в конзола ами то процесора на 70 градуса стигнал и тутка алармата.
Ясно компилация 1 час му доде много. Обаждам се до офиса и го нагърбвам. Там приятела клепа със силикон смени радиатора с мноого як, оглежда го (металчето на капачката леко беше променила цвета) и вика пускай.
Е пуснах го всичко изглеждаше наред след 1 - 1.5 часа алармата почна пак да бибка. Аверчето вика нема проблем те имат запас (какъв запас над 70 градуса бре) - ама аз вярвам какво да права в гаранция е все пак. Ами след 2 часа стана каквото имаше да стане.
Ми смени процесора и го пусна да го тества - аз си тръгнах че немам нерви да гледам как се гори.
След 5 дни се обади че още 2 процесора са дали фира и нещо не е наред. След още 3 дни вече компа беше в нас и си го засилих пак на 24 часови компилации. Супер бърз супер от всякъде. И скаипа даже върви (ако го пусна де). Шервам си аз с distcc абе товарене и гъзене на процесора от всекъде.
След една седмица пак се чу едно тихичко пук и леко замириса. Еде на гръб и пак при жарковеца.
Скимтя врънка цинкя ама нали той ми го е препоръчал - аз викам давай кинтите връщам го ама аман заман пари така връщат ли се. Накрая викам дай да си доплатя и давай дръгливият интел. Започна че не се побира в кутията и такива накрая клекнах и викам аре да сменик корубата - е сменихме я дадох още 530 кинта и сега си чакам конфигурацията.
2x2Gb 1333MHz Corsair - 293 кинта
500Gb WD Caviar Black SATA2 - 112 кинта
DVD Samsung 22x RW - 40 кинта
Core i5 750 Quad 2.66GHz 8Mb LGA1156 - 390 кинта
GF GT240 512Mb Asus - 189 кинта
Asus P7P55-M - 237 кинта
Каробочка с питание ЖАР - 68 кинта
Питание 500В фортрон - 144 кинта
Е те тава е в петък ще го имам в събота ще пробвам да го гора, че таз работа ми иде отръки.
Дали ще ми залепат снимката в офиса с надпис " Компютърен убиец "

. Дали сега ще гледам в тази компютърна сага "Завръщането на джадаите"

или "ЖАР отвръща на удара"