@tyuio, за жалост това дъно поддържа Максимум до ~500 MHz... Пък и няма смисъл, като се има предвид, че дъното е развалено - работят само някои от PCI слотовете. Да не говорим, че няма от къде да го купя, обикновено хората не си пазят стария хардуер, а ако го пазят е от сантименталност - като мен - и си го ползват (някои от тях - пак като мен). Просто искам да го подкарам. Иначе си имам още 4 компютъра, всеки от тях в пъти по-мощен от 300MHz-овия, защото работя с музика и музикална обработка, звукозапис, семплиране и тям подобни - музикант съм.
@lunarvalleys - Благодаря! Ще го пробвам. В момента разглеждам slitaz, добър е, ама май няма да тръгне, поне не както аз искам, въпреки, че на VM се държи доста добре. Ако можеш да ми дадеш работещ линк към Absolute 11.0.92 ще съм ти много благодарен, защото линковете на официалната страница не работят.
@Acho - по принцип съм power user (windows, don't kill me...) и ведео успях да подкарам.... в DOS... В смисъл - чист DOS, като основна OS. Само дето нямаше звук. А аз искам и youtube... Пък и го правя за баща ми, който без графична среда, която да е като на win-а няма да се справи....
@ntrance - повечето от темите съм ги разгледал, но благодаря за линковете

Пуснал съм нова тема, защото компютъра ми е Безкрайно стар - нарочно съм пуснал спецификациите му. А преди да почна да пиша тук се рових в google страшно дълго - от там се започна моето Linux-ифициране. В момента ми се привиждат пингвини наляво и надясно.....