« Отговор #22 -: Jun 24, 2004, 14:22 »
Ако някой може наистина да ме убеди, че този филм МОЖЕ да се сваля и гледа легално, сигурно ще го покажа на всичките си приятели!!! Ама много искам да го гледам, и ако го пуснат по кината - със сигурност отивам. Моля ако някой наистина има информация, че този филм може да се сваля от нета легално, да каже! Много ще съм му благодарен. Засега единственото, което съм намерил, са дивиди-та по 25 долара.....
------------------------------------------------
РЕДАКЦИЯ:
------------------------------------------------
Току - що получих лично съобщение след този постинг, с текста "Абе ти тъп ли си" и когато попитах човека защо ме нарича тъп, той каза, че Линукс дистрибуциите били под GPL.... Та въпроса ми е - този филм също ли се резпространява безплатно, защото на сайта им няма такива работи - и ако се питам такива въпроси, не мисля че това ме прави тъп... За справка - няма тъпи уебдизайнери и системни администратори, чиито публикации се публикуват повече от половин година в най-популярното списание за психология в България... Преди някой да ме нарече тъп, нека поне малко да стигне до моето ниво. Това че не мога да се сравнявам по знания за Линукс с някои тук не ме прави тъп, и на всичкото отгоре имам склонността да се обиждам.
----------------------------------------------------
Втора редакция:
----------------------------------------------------
Пак си поговорих с човека и той ми каза че филмът бил с
GPL лиценз. Е толкова ли беше трудно, вместо да правите целия този флейм от подигравки, и тъпи изрази, да го кажете това простичко нещо?