Май никой не си е направил труда да прочете внимателно
Никой не иска пари, нова версия на сайта се подготвя.
Да, бих подкрепил промяната финансово. А това какво прави в анкетата ?
Как какво прави? Аз го сложих! Така съм го измислил така съм го сложил, ти "ROKO__" ако искаш дай предложения какво да добавя в анкетата и няма проблем ще го включа, стига да е идейно.
За темата с парите:
1. Както bop_bop_mara каза нямам нищо общо със създателите или администраторите на сайта и ROKO__ изказвания от рода на
Не разбра ли на къде бие, иска пари и ще го направи
са меко казано смехотворни...
Замисли се, че ако създателите на сайта искаха да изкарват кинти от него, щяха да го наблъскат с реклами, и ако не им се връзваха нещата щяха да го закрият до сега!
2. Ако не ви се чете цялата тема, а че и предходната за проблема в галерията(
Проблем с Галерията) за да разберете от къде тръгнаха нещата прочетете целия пост на bop_bop_mara:
Re: Смятате ли, че сайта трябва да се промени? един кратък цитат:
Започна се с темата за проблем с Галерията на сайта. Както се казва, малките камъчета обръщат колата.
Ще добавя и едно изказване на arda_kj от предишната тема за проблема с галерията:
Въобще някой от създателите на този сайт няма ли да сподели какво е виждането му за развитието на сайта и неговото съдържание за близките няколко години - не говоря само за дизайна на сайта, а за това как съдържанието на сайта да се движи от потребителите, ролята на потребителя и т.н.. Определено досегашния подход с модерирането, което трае незнайно колко време, не ми харесва.
Не е ли време за промяна? И ако е време кога ще се случи тази промяна?
и още от предишната тема пак от arda_kj
Хубаво ако създателите нямат време тогава ние потребителите може да направим нещо. Аз от веб програмиране не разбирам, но пък мога да помогна с някой и друг лев, примерно бих дал до 200 евро за целта, само че искам преди това да се избистри какво и как ще се променя, какво ще се добавя, какво ще се маха/надгражда, за да знам за какво дарявам пари, т.е. накрая искам да видя резултата от това.
и от мен
arda_kj - Идеята ти с кинтите ми хареса! Аз бих дал 50-100 лв. за тази кауза да си платим на човек който разбира, може и някой от тук, може и на създателя на сайта, че сега ще му трябват пари за памперси доколкото разбирам , а те не са евтини повярвайте ми, да ги обсъдиме нещата какво бихме искали, какво може да се направи какво не, с какъв език, каква технология, колко пари ще струва, гласуваме във форума и след това събираме кинтите плащаме всеки според възможностите си и после му се кефим на любимият ни сайт!
Естествено всичко трябва да е Open Source!
Така, че ROKO__ ако прочетеш внимателно ще разбереш, че идеята за кинтите не е моя а на arda_kj. Аз само я подкрепям и в тази връзка пуснах тази анкета защото без да искам станах инициатор и на предходната тема и понеже идеята за промяна ми харесва се почувствах отговорен да пусна нова тема(Анкета), а не просто да махна с ръка и да забравя темата....!
ROKO__ нямам намерение да изпадаме в междуличностни спорове

, за това има друга тема! Давайте да караме по същество и да не се отклоняваме от темата!
Идеята на Анкетата беше, а и все още е да се разбере дали сайта има нужда от промяна, и ако да, кой как би подкрепил промяната. Аз както казах нищо не разбирам от web програмиране, а и въобще от всякакво програмиране понеже искам да се промени сайта и не мога да помогна с разработка, а бих искал, ще дам пари - 100лв. както обещах. Сега когато виждам, че идеята за промяна на сайта се приема от доста хора, а и от създателите на сайта, смятам да си изпълня уговорката, за което ще помоля за Име на Банка и Банкова сметка(IBAN) на Линукс за българи ЕООД за превод? И да Ви попитам: "Дарение за промяна на web сайт" - Устройва ли Ви като текст на основанието на превода или вносната бележка?
Също така искам да помоля още веднъж всички съфорумци/ки да я караме по същество, искаме промяна - в какво да се изразява, какво ново да се добави, кое от старото да остане, а за това с каква технология да се реализира нека му мислят тези които ще го правят и тези които искат да помогнат с разработката и ако трябва да се открие нова Анкета за технологията - WordPress, Joomla!, Drupal... и т.н. някой framework на PHP или Python или нещо още по екзотично и многообещаващо като
http://cappuccino.org/ 
и т.н.