От къде 30 градуса в Троян бе? - хахахха или ти не си бил в Троян
Да не е прегрял и той - или просто е бил NEO
Май е излишно да ти казвам, че и глваните букви на които наблягаш ме дразнят, но ти го каза, тука не е литературния форум, излагай се на воля
Адвокате - когато си хремаф и в носа ти има богатство на сополи, но не ги ядеш нали
Тука било интересно. И човек спокойно може да натрупа мнения без да се притеснява.
Пич следващия път за подобен пост лично аз ще ходотайствам да те изритат от форума. И ще бъда много настоятелен!за тези неща си питай аверите във фацебук.
Цитат на: plamen_f в Apr 11, 2010, 16:54Пич следващия път за подобен пост лично аз ще ходотайствам да те изритат от форума. И ще бъда много настоятелен!за тези неща си питай аверите във фацебук.Ауууу чак мен изплаши... И какво очакваш реално да стане освен да преместят темата в "Хумор, сатира и забава"? Тук имало много важни клечки в последно време. Чак да не повярва човек. Пламене, МОЛЯ ТЕ, АМА НАИСТИНА ТЕ МОЛЯ, недей ходотайствай да ме изритат от "фацебук"! От тоя форум да ме изгонят ще е неприятно, но заради "фацебука" ще умра!
Въпреки причината аз не виждам проблем в темата. Все пак bazu попита как да си забие рутера. Което си е напълно на компютърна тематика.plamen_f - не си прав!
Plamen_f нещо комплекси ли избиваме? Ако имаш нещо нека на лична да го дообсъдим...да не тормозим форума излишно и с теб.
Е, налично - то си има тема за тази работа: http://www.linux-bg.org/forum/index.php?topic=37692.0
Моля да бъда извинен, не знаех за новата тема.
Ооооо изтърваш , кой незнае за новата тема