Rusalin IlievBre kakvo installvahte che chak fest OpenBSD li (za po-gadno moje i Solaris - naj smotania os kojto sam vijdal)
Hristiyan VasilevNadi sled burz obzor na snimkite moga adekvatno da za kliu4a, 4e nai - vertoqtno v tazi zala samo ti i stefan ne ste devstveni.
Нищо интересно да ви кажа ето твърдението:ЦитатRusalin IlievBre kakvo installvahte che chak fest OpenBSD li (za po-gadno moje i Solaris - naj smotania os kojto sam vijdal) Обаче това:ЦитатHristiyan VasilevNadi sled burz obzor na snimkite moga adekvatno da za kliu4a, 4e nai - vertoqtno v tazi zala samo ti i stefan ne ste devstveni.
Е, той Християн е пич, но си е заклет фен на майкрософт. Не мога да го преправям за това и да му обяснявам колко велик е линукса. Опитвал съм - той просто разсъждава по друг начин. Но си има и убедителни аргументи за това. Ама оня другия цървул - охх пак трябва да влизам във форума на интербилдци и да ги правя да си говорят сами.
Цитат на: backtolife в Jun 03, 2010, 00:28Е, той Християн е пич, но си е заклет фен на майкрософт. Не мога да го преправям за това и да му обяснявам колко велик е линукса. Опитвал съм - той просто разсъждава по друг начин. Но си има и убедителни аргументи за това. Ама оня другия цървул - охх пак трябва да влизам във форума на интербилдци и да ги правя да си говорят сами. Пич, той, направо По-скоро е пичлеме Та кво викаш, него даже и "кралиците" на нощта не го поглеждат, така ли
А иначе ми е разправял разни случки как е бягал от разни сутеньори
еми аз в правенето на децата на гофи участие нямам, питайте жена му ако не вярвате. Ама без секс няма как да е минало, по моя скромна преценка.
Цитат на: tyuio в Jun 03, 2010, 00:42еми аз в правенето на децата на гофи участие нямам, питайте жена му ако не вярвате. Ама без секс няма как да е минало, по моя скромна преценка.Има начин: http://hicomm.bg/bg/articles/hiend/10807/