Никога ама никога не съм имал проблеми с прегряване на АМД дори съм с охлаждане което е по малко от оригиналното и си държи стабилно ниска температура
Цитат на: ROKO__ в Jul 10, 2010, 13:10Никога ама никога не съм имал проблеми с прегряване на АМД дори съм с охлаждане което е по малко от оригиналното и си държи стабилно ниска температураМного хора са ми казвали, че просто съм попаднал на калпава серия Атлон (най-първите били греели най-много). Може би е така, но при мен ако едно нещо ми остави лоши впечатления - никога повече не си купувам или не ползвам такова.
ДъноMSI K9N Platinum - 70 лъвакато към него може да се добави single core + 30 лв или dual core 6000+ за 90лв
Машината ще се ползва за сървъри на играта Counter Strike 1.6.Сега натоварването на АМД атхлон 2.61 (1 ядро) с 2гб рам което поддържа 2 сървъра с по 20 слота не е голямо,но загрява понякога иначе държи стабилни (много добри температур) от 29/35 градуса.
А аз имам точно дъно на Гигабайт. Поради неизвестна причина всички дъна на Гигабайт имат некадърно управление на процесора и процесорите греят повече.
Точно това и казвам.Общо взето АМД+Гигабайт = Проблем...