Цитат на: romeo_ninov в Oct 31, 2010, 11:36И съвсем между другото досега не съм намерил друг редактор, който може да разпознава като блокове if, for, case структури на шел, само UltraEdit (след съответните модификации в world файла) го прави. Даже и мастодонт като eclipse има само мижав плъгин за редактиране на шел скриптовеИзвинявай, не разбрах друг освен кой Но не вярвам vim и emacs да не го могат и някакви добри хора да не са публикували готови плъгини ПС. Проверих си vim-а - подравнява си шел-скриптовете самичък, при това даже май не му е слагано нищо допълнително по въпроса.
И съвсем между другото досега не съм намерил друг редактор, който може да разпознава като блокове if, for, case структури на шел, само UltraEdit (след съответните модификации в world файла) го прави. Даже и мастодонт като eclipse има само мижав плъгин за редактиране на шел скриптове
...@bop_bop_mara - romeo_ninov говори за MS и UltraEdit.
хехеи че ти още ли си блондинка
romeo_ninov Kate го може това:...
romeo_ninov И за bash скриптове работи.Не съм много наясно със синтаксиса затова копирах произволни фрагменти:
Kwrite я върши тая работа.
//offСтранни имена на потребители забелязвам .
//оффтопикЦитат на: ismailov в Oct 31, 2010, 14:51хехеи че ти още ли си блондинка Ама аз винаги съм била