« Отговор #13 -: Dec 15, 2010, 19:22 »
Китайската кухня е рожба на мизерията. Хвърляй каквото намериш в тигана, накълцай го, да не се стряскаш, като го видиш и го наблъскай със соев сос и подправки, да не познаеш какво ядеш и отново да се уплашиш. Накрая прецеди олиото, за да го ползваш отново. Предпочитам просто стекче на скара. Но да е голямо. Наскоро бях в един много приличен хотел във Велико Търново. Само дето в ресторанта пържолките им бяха малки, а ми бяха напълнили чинията със зеленчуци, изрязани във всякакви форми и нацвъкани с всякакви извращения. Та прост човек като мен никак не можа да оцени тази кухня. Предпочитам небрежно нахвърляни пържоли, но в по- голямо количество.