« Отговор #102 -: May 19, 2011, 07:35 »
Пич, не знам защо всички надценяват форумите като извор на информация и начин на общуване.
Вярно, има много хора, които знаят неща по темата на форума, но все пак ...
Колкото и да знаеш, ако не погледнеш с очите си, ако не пипнеш с ръцете си, така от разстояние няма как да се разбере точно какъв е проблема и да се отговори с два реда. И се почват контра въпросите - прати ми изхода от тая команда, от друга - трета и т.н. И ти като нов гледаш и се звериш - кво пък искат тея от мене, що ми говорят на китайски.
Това е в най-добрият случай.
И понеже на "знаещите" им е омръзнало да обясняват едно и също 100 пъти на различни хора, нали се сещаш, че в най-добрият случай просто няма да си направят труда да ти отговорят, а в най-лошия ще ти теглят една .... и ще те пратят при Гугъл...
Простото решение е ... да си намериш такъв знаещ на живо, да го хванеш за ушите и да го сложиш на компа да погледне. А ти да си намериш четиво по темата ...
За общуването - еми хубаво, ама има по-сполучливи места за това, където спаменето и троленето са правило. Например чат на някоя социална игра - Е Републиката, Кибер републиката или Е Джахан. Там си общуваме много добре...