Цитат на: AMD в Jan 09, 2012, 15:10То проблема го локализирах. Но още не съм открил източника му.Имам отделен дял за /home и 2 Операционни системи които го използват. Та пробвах после и с другата която не я ползвам от месеци. Но и при нея абсолютно същото.Най-лесното но и мизерно решение е да форматирам /home раздела и да си направя наново настройките.wtf?И по какъв начин с форматиране и преинсталиране ще спреш атаката???
То проблема го локализирах. Но още не съм открил източника му.Имам отделен дял за /home и 2 Операционни системи които го използват. Та пробвах после и с другата която не я ползвам от месеци. Но и при нея абсолютно същото.Най-лесното но и мизерно решение е да форматирам /home раздела и да си направя наново настройките.
Цитат на: Mitaka в Jan 09, 2012, 16:45Цитат на: AMD в Jan 09, 2012, 15:10То проблема го локализирах. Но още не съм открил източника му.Имам отделен дял за /home и 2 Операционни системи които го използват. Та пробвах после и с другата която не я ползвам от месеци. Но и при нея абсолютно същото.Най-лесното но и мизерно решение е да форматирам /home раздела и да си направя наново настройките.wtf?И по какъв начин с форматиране и преинсталиране ще спреш атаката???Казах че ще форматирам само раздела който ми служи за домашна директория.Явно не си чел внимателно постовете ми.Тествах от LiveUSB където нямаше такива проблеми. И единственото място е домашна папка. Защото и под друг потребител в същата система не се образува този луд трафик, а само под моят.
Цитат на: AMD в Jan 09, 2012, 22:30Цитат на: Mitaka в Jan 09, 2012, 16:45Цитат на: AMD в Jan 09, 2012, 15:10То проблема го локализирах. Но още не съм открил източника му.Имам отделен дял за /home и 2 Операционни системи които го използват. Та пробвах после и с другата която не я ползвам от месеци. Но и при нея абсолютно същото.Най-лесното но и мизерно решение е да форматирам /home раздела и да си направя наново настройките.wtf?И по какъв начин с форматиране и преинсталиране ще спреш атаката???Казах че ще форматирам само раздела който ми служи за домашна директория.Явно не си чел внимателно постовете ми.Тествах от LiveUSB където нямаше такива проблеми. И единственото място е домашна папка. Защото и под друг потребител в същата система не се образува този луд трафик, а само под моят.Ами освен да си лепнал нещо.. някоя буба?
Хмм а възможно ли е, само питам - възможно ли е някой от тези плугини за онлайн телевизия, които работят на P2P принцип, тип инхатч да му ползват компютъра за нещо като super node при скайп ?! И дефакто оттам да му иде трафика ?