Анкета

Въпрос: Пингвини от коя област сте? (може да посочвате повече от един отговор)

• Благоевград
    - 0 (0%)
    Бургас
    - 8 (11.9%)
    Варна
    - 11 (16.4%)
    Велико Търново
    - 1 (1.5%)
    Видин
    - 3 (4.5%)
    Враца
    - 1 (1.5%)
    Габрово
    - 2 (3%)
    Добрич
    - 0 (0%)
    Кърджали
    - 1 (1.5%)
    Кюстендил
    - 1 (1.5%)
    Ловеч
    - 1 (1.5%)
    Монтана
    - 1 (1.5%)
    Пазарджик
    - 0 (0%)
    Перник
    - 2 (3%)
    Плевен
    - 2 (3%)
    Пловдив
    - 2 (3%)
    Разград
    - 0 (0%)
    Русе
    - 4 (6%)
    Силистра
    - 1 (1.5%)
    Сливен
    - 2 (3%)
    Смолян
    - 0 (0%)
    Софийска област
    - 1 (1.5%)
    София
    - 14 (20.9%)
    Стара Загора
    - 5 (7.5%)
    Търговище
    - 0 (0%)
    Хасково
    - 2 (3%)
    Шумен
    - 1 (1.5%)
    Ямбол
    - 1 (1.5%)
    Извън България
    - 0 (0%)

Общ брой гласове: 50

Автор Тема: Кой откъде (и накъде)  (Прочетена 3536 пъти)

bop_bop_mara

• Напреднали
  • Публикации: 2433
  • Distribution: Debian Testing
  • Window Manager: LXDE
  • Cute and cuddly
    • Профил
Кой откъде (и накъде)
« Отговор #15 -: Apr 23, 2012, 13:49 »
Абе то, мога и аз да уредя сбирката на наша територия, но не е географски център, но пък от всяка точка на БГ има автобуси за пазара и обратно в петък/събота и събота/неделя :D :D :D
Аз за Димитровград съм чувала, че беше някаква столица на нещо...  ::)

А ве земете пуснете една анкета и я качнете да е отгоре, кой от де е. Примерно едно 20 града могат да се изредят. Пък някой ако му няма града може да посочи други и да напише отдолу в коментар.
Айде, ама ще пусна в нова тема. Тука да си стои за бургазлии. В други форуми съм виждала така - хората от даден регион си имат една темичка, дето си уговарят кафенца и кръчми в нея, няма да е лошо и при нас да има. Още повече, че вече потребителите от извън столицата май водят уверено (поне напоследък) ;)
Активен

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
Re: Кой откъде (и накъде)
« Отговор #16 -: Apr 23, 2012, 15:57 »
Абе то, мога и аз да уредя сбирката на наша територия, но не е географски център, но пък от всяка точка на БГ има автобуси за пазара и обратно в петък/събота и събота/неделя :D :D :D
Аз за Димитровград съм чувала, че беше някаква столица на нещо...  ::)

Хехе, голям пазар и столица на чалгата с голям чалга клуб, ама то в него не се ходи трезвен, а на допиване дето музиката и пиенето са без значение :D
Активен

big-marvel

• Напреднали
  • Публикации: 70
  • Distribution: Debian GNU/LINUX
  • Window Manager: Gnome+
    • Профил
« Отговор #17 -: Apr 23, 2012, 22:02 »
 ;D  хаха значи София/Варна/Бургас = бие рибата!
Е хубаво аз като м/у Плевен и Враца съм сам, май явно! Ще почна да вербувам хората и то здраво, така не може сам да съм.
Но идва лято, най много са от София , те могат да >> към Варна >> Бургас, и да се осъществи един BeerConfig!
Активен

10101

• Напреднали
  • Публикации: 384
  • Distribution: GNU LINUX
    • Профил
« Отговор #18 -: Apr 24, 2012, 11:28 »
За по младата аудитория в Стара Загора се организираха ежегодните срещи на lug-bg. Къде от изявени ентусиасти къде от това, че е център на Вселената :)
Последно време съм загубил представа дали са ежегодни срещите ....живота вселената и всичко останало ни разпиля.
Активен

А печат ?

bop_bop_mara

• Напреднали
  • Cute and cuddly
    • Профил
« Отговор #19 -: Apr 24, 2012, 11:57 »
За по младата аудитория в Стара Загора се организираха ежегодните срещи на lug-bg. Къде от изявени ентусиасти къде от това, че е център на Вселената :)
Последно време съм загубил представа дали са ежегодни срещите ....живота вселената и всичко останало ни разпиля.
От 2-3 години спряха. Основна причина е загубата на залата. Второстепенна причина е може би липсата на местни съорганизатори, които да помагат на Скелета. Аз лично ще се радвам пак да има (така и не съм ходила, всъщност, само имам тениси :) ).
Активен

Oxy

• Напреднали
  • Публикации: 253
  • Distribution: Fedora / Gentoo / Debian
  • Window Manager: KDE (4.2/ 3.5)
    • Профил
« Отговор #20 -: Apr 24, 2012, 12:51 »
Е аз хванах май последната среща на lug-bg в тракийския... преди това все ги пропусках поради някаква причина... пък и бях много млад тогава, разбирайте 15-16 годишен...
Иначе някой случайно да пише  от немско? Да се видим за по бира... Аз за момента съм в Карлсруе и като знам на 3. Март колко българи бяхме на официалното мероприятие, няма да се очудя и някой да пише от тук...
ПС: 1+ За Стара Загора - център на вселената...

Intel

• Гост
« Отговор #21 -: Apr 24, 2012, 16:27 »
Специално за семинарите в Стара Загора на LUG-BG говорих с основателя това лято и ми разказа, че интереса посетпенно се губел и на хората не им се пътувало, защото всички започнали да ходят на openfest в София. А и според самия него няма смисъл от ежегодни сбирки, защото тези неща по-важните се казвали веднъж и т.н. точните му думи не ги помня.
Активен

bop_bop_mara

• Напреднали
  • Cute and cuddly
    • Профил
« Отговор #22 -: Apr 24, 2012, 17:27 »
Специално за семинарите в Стара Загора на LUG-BG говорих с основателя това лято и ми разказа, че интереса посетпенно се губел и на хората не им се пътувало, защото всички започнали да ходят на openfest в София. А и според самия него няма смисъл от ежегодни сбирки, защото тези неща по-важните се казвали веднъж и т.н. точните му думи не ги помня.
Обаче пък аз съм чувала от редовни посетители (не местни), че не биха имали нищо против пак да идат. Кой знае...
Активен

Bogo

• Напреднали
  • Публикации: 636
  • Distribution: Debian
  • Window Manager: cmd
    • Профил
« Отговор #23 -: May 09, 2012, 15:20 »
Трябваше да сложиш и някой континенти поне. Все пак тука се посещава и чрез международния пиър  ;D
Активен

live free or die хард :)

bop_bop_mara

• Напреднали
  • Cute and cuddly
    • Профил
« Отговор #24 -: May 09, 2012, 15:31 »
Трябваше да сложиш и някой континенти поне. Все пак тука се посещава и чрез международния пиър  ;D
Да, пропуснах... Ще сложа едно "Извън България", а после всеки може да си пише в темата откъде точно.
Активен