Вчера, докато запоявах, ми влезе "пара" в окото. Оказа се, че е много, ама многжо гадно. Първо ми залютя, а после окото ми се насълзи и така седях близо 30 мин. След като ми мина, веднага сложих един много силен вентилатор. Сега ме е страх да не изстина

. Иначе сега слагам по схемата един буфер и тригер около брояча - тригера запомня текущата стойност т.е текущия ред от програмата и после като го викна със ретърн функцията отпуска буфера записва стойноста в брояча и почва да брой от тази стойност. Звучи лесно, обаче не е. Не знем дали ще се синхронизират .. Където не става - пляс един кондензатор за закъснение и готово. Мнооого бавно става тоя процес на запояването. Вече се замислям дали да не го направя на бредборд. Ама пък тогава ще стане много новобранско. Защо да е просто, като може да е по-сложно ?

. Най ги мразя обаче тънките кабели, дето като ги погледна, се късат пък да не говоря какво става ако случайно ги парна с поялника. Тука малко стана като влог/блог, но няма как - ще ме търпите поне докато свърша ..

.