Митак, ама много сте ми интересни такива като тебеq като се видят с 5 лева на кръст и отидат да търсят специални работи и качествено обслужване в заведения от нисък клас!
Ами като искаш перфектно обслужване и от пиле мляко, отиди в Тримона или Новотела бре
! Аз ли да ти обяснявам, че качествената работна ръка е скъпа влияе на цените на крайния продукт 
Ставаш смешен с твоите определения, баровецо!
Ти да не би да си ми броил парите, та говориш кой с колко лева на кръст се е видял?
Аз моите пари си ги вадя честно, за разлика от теб, който много пъти се е хвалил как крие и не плаща данъци и осигуровки

И не съм гоуем шеф, де....
И да, ходил съм и на двете казни от теб места, и там НЕ се пуши в момента... и според теб - кое е по-специалното в Новтела, примерно? точно нищо, според мен - заведение като заведение, с малко по-хубави мебели, и ДА! Наистина добро обслужване. Кафето е около 2 лева.... на останалите места е лев-лев и нещо, и кво? Трябва да се чувствам "специален", защото съм си пил кафето в Новотела ли?
Или като онези, за които върха на сладоледа и най-важното нещо в живота им е да ходят "на МОЛА", или "в съни бийч"?
Просто искам като ида някъде да не ми смърдят насреща. Това е.