Ама какво значи по-нова литература?Bash не се е променил много с версиите на дистрибуциите.Основата е една и съща.
http://www.debian.org/doc/ Толкова от мен.Интернет бъка с информация ,та даже и в youtube, че и на български
Еми да прав си, какви значение има!? Хората с една литература от 2005-а може да си цъкаме завинаги. Защо ли въобще ги пишат.
Благодаря за помощта!
Виж, не се стягай, но ако искаш помощ първо трябва да си формулираш въпроса. Когато те попитах за какво искаш да използваш тази операционна система аз наистина исках да получа отговор. И на база на този отговор да ти препоръчам документация. Ти обаче не си отговорил на въпроса "за какво" и съответно няма да получиш никакъв отговор.
Това е
За нищо определено, просто ми писна от Ундоуса, и искам да използвам линукс, спрях се на дебиан (може би и сгреших, не знам) но като че ли тази 7.20. wheezy дистрибуция малко ме затруднява пък затова......
Благодаря все пак
От цялата работа накрая разбрах ,че иска да замени седмицата с дебиан и да го ползва ,като домашна машинка вкъщи... Инсталирай си Минт ,убунту ,PClinuxOS ,fedora ,по-малко объркващи ще са ти , пък и за разлика от официалния сайт на дебиан ,нямат информация от 2005 вътре. Като задобрееш с линукс ,може да им предложиш да актуализираш сайта на тия мързеливи палавници.