« Отговор #189 -: Jan 19, 2014, 01:44 »
Те обикновено си ги държат в спалните. Между другото, последната функция на държавата е да определя какво да става в спалните на хората.
Става въпрос за нещо съвсем различно. Става въпрос хората да са толерантни и да не ги тормозят просто защото имат такива предпочитания. И съм напълно съгласен с това. Защото ако си гей и ти изсипят цялата простотия на главата, определено няма да станеш хетеросексуален, единствено ще търпиш цялата простотия.
Аз едно все още не мога да разбера - как някой хетеросексуален човек ще стане гей само защото е видял гейове наоколо. Ако тръгнем по тази логика, то доста неща трябва да се забранят - примерно на тоя калъф Митьо Пайнера трябва да му се хлопнат кепенците, защото излиза че Пайнер е причината да има толкова чалгари. Войните стават, защото хората гледат филми за войни и следователно трябва да ги забранят. Или пък наркомани и алкохолици има, защото пияндурите и хероиновите не ги прибират и скриват, за да не ги гледат неизкушените.
Ама на - случвало ми се е да гледам Пайнер и чалга не съм прослушал. Гледал съм безумно много филми свързани с войни още от соца (тогава ги имаше в изобилие апропо) и не ми се е приискало да хващам пушката и да се трепя. Наркомани познавам (познавах) доста, включително хероинови такива - не ми допадна идеята да ставам такъв и не станах, въпреки че наркотиците въобще не са ми табу. Гейове познавам, не съм станал гей, идеята нещо въобще не ми допада.
Не мога да разбера какъв е проблема. Ако скриеш нещо, то няма да изчезне. През соца примерно в медиите нямаше криминални хроники, но престъпления си е имало - гледал съм лекциите на брат ми докато учеше право и там по криминалистика си имаха едни графики с битовите престъпления през годините - странно стоят си почти константа през годините. Дори през 80-те са били повече в сравнение с днес. Е как точно децата ще бъдат "предпазени" от хомосексуализма като не виждат хомосексуалисти не знам. И пак казвам, според мен тези хора са такива поради съвсем различни причини, те щяха да си бъдат гейове без значение дали са виждали други такива или не. Това да си гей не е въпрос на избор като дали да предпочиташ кока кола или пепси кола в крайна сметка.