Интересно. Само, че за да се наиграеш с това, трябва да знаеш малко езици. Коя функция, какво прави. И да знаеш какво търсиш. Обачееее.... толкова е интересно.

Преди доста време се бях хванал със С, но липсата на достъп до компютър си каза думата.
А как може да се чете от определен адрес в паметта? Вижда се например, че има отворен файл от някоя програма и с какво може да се прочете този файл в RAM. В /proc някъде ли в "папката" на процеса? Или има друг начин? И има ли смисъл да се разглеждат разни FIFO файлове?
Тук намерих доста интересно четиво. Но пак - за да си толкова гъвкав в мисленето и да търсиш отговори, са нужни малко повече от базови познания. Колкото и да ти щрака сивото, трябва да има върху какво да стъпиш.
Ти беше писал статия за нарочно пробитите GSM мрежи, но как стои въпроса с преноса на данни в тези мрежи и ако има едно подобаващо количество натрупани captcha, до колко е възможно да бъдат разкрити от това разни пароли за мейли, скайп, фейсбуци? Аз съм с телефон дето има само календар и будилник на него, та не съм притеснен относно това, но може би и за това съм с такъв телефон.