Я пак, я пак! Та значи, разните хелзински комитети дето защитават циганите и ги окуражават с това да правят все повече зулуми и да се плодят като зайци, те и Сорос им плащат купищата помощите, за които един нормален човек работи цял месец и често не може да изкара толкоз!
Сорос е самия Робин Худ който се грижи бедните и онеправданите!
Хелзинския комитет не са ми от най-големите любимци, просто защото там на никой не му пука за това за което се борят, това са предимно юристи-тролове, които се издържат от това. Грантовете им от разни фондации са малка част от приходите им. Тук не съм чувал за това, но в САЩ примерно е пълно с разни кантори и организации, които завеждат дело от твое име срещу некоректни работодатели или търговци, срещу процент. На тях също толкова им пука за горките клиенти и служители, но поне вършат някаква полезна работа.
Това казано, ако твърдиш че Сорос е пратил хората да протестират в Украйна и да ги пердашат и стрелят, значи не си много далеч от ония смахнати малоумници от Атака. Имам предвид - на тебе примерно колко трябва да ти платят за да отидеш да палиш гуми, да мяташ молотовки и да те стрелят? Айде сега го умножи по няколко десетки хиляди. И накрая айде така набързо сглобена красива и разнородна групичка след няколко дни тупаници и стрелба, свалете правителството. Все едно слушам ония около Жан Виденов, като ги изгониха с шутове, бяха същите изпълнения - западни шпиони, Сорос и тем подобни глупости, платили на студентите по 5 лева и те свалили правителството - ако някой студент за 5 лева отиде в студа да го бият полицаите, значи в тая държава има нещо генерално сбъркано.
И какво значи - тебе ти трябвала мажоритарната система, за да изберат ГЕРБ ли ехех

Бойко като подобие на Путин....не не, според мен Бойко ако хване онова джудже ще го спука от бой. Силен пича, има воля. Жалко само че и на това му мина модата по тия ширини, всяко чудо за три дни.
Знаеш ли кво май не сме имали - правителство с педераст-непушач начело. Имам предвид - имахме непушач, имахме и педераст, ма нямахме и двете. Ако се появи кандидат - ще гласувам за него