Ами Гейт, какво да ти кажа! Тези линкове които ми даваш хич не ми харесват и другаря Путин, явно е прихванал някои не от най-добрите европейски практики, но както казах и преди, аз не робувам нито на него, нито на Обама...... и като сам си разбрал, просто няма да им плащам данъци, щото според моите разбирания, "народа" е техния работодател, я не те са да са работодател на народа!
Както не веднъж съм казвал, аз мога и без тях!
4096bits, боли мъ гъзъ за робите! Човек когато иска на научи нещо, намира начин! Ти и аз не сме хората които ще ги убедим в противното, но ти и аз, ако сме добре и без тях, ще им дадем пример за подражание. На 22 години бях баща и от тогава оцелявам и без помоща на държавата и смятам и да си умра без държавна пенсия. Който разчита и се надява на държавата си е негов проблем. И ми е много добре така.
lunarvalley, всяко стадо си има черна 'фца
П.С. Едно време служих на летище като шофьор на Джуган който буксира самолетите. Беше голям кеф като падне самолет. Идват от главния щаб и въртят какви ли не кушии на управлението и за войника никой не се сеща! По три-четири дни не отрезнявахме и не се прибирахме в поделението и никой не ни търсеше

! Днешната ситуация ми напомня за същото, стига да знаеш как да го използваш!