Автор Тема: ИДИЛ - за какво се трепят тия малоумници  (Прочетена 9074 пъти)

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 7052
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
То май не само хамериканците бутат оръжия на воюващите, и бай руснак и той.
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 8183
    • Профил
http://interest.actualno.com/Zagovoryt-ebola-news_58453.html

Света действа най-общо по сценария в линка, който съм пуснал. Хората, които не са забравили, как да ползват главата на раменете си го знаят. По-съществения въпрос е, какво се прави с това знание. Това ли е моделът на развитие на побърканата ни цивилизация, в който ще оставим да растат децата и внуците ни? То е ясно, че няма как за едно поколение да се промени нещо. Трябва да падне метеорит, да избие 90% от човечеството и просто оцелелите да разчитат на това, че статистически, мръсниците да са по-малко от "добрите" хора. За да пробват да съградят нещо ново. Не виждам друг начин. В "развитите" държави деца вече се отнемат от родителите им по абсурдни основания. И ги възпитават за да станат високо образовани идиоти. И хора от тези държави, застават в един парламент на единия Евробейски съюз и казват на останалите, какво е редно и какво не да се случва в държавите им. Без значение на култура, традиции и обществени порядки. Очаквам съвсем скоро, близките 4-5 години смотания съюз да започне да се тресе ама сериозно. Чудел съм се, какво става в главата на полицая, комуто е заповядано да усмири демонстранти, които протестират за неща, които и той не одобрява.
Също съм се замислял, американците изпращат войски да стрелят по чужди народи, а и не само те и войниците нагледали се на кървища, на това, как загиват обикновени хора, които просто искат да живеят живота си и загиват за неизвестна "кауза", как загиват техни приятели. Научават, че ако не можеш да принудиш някого да направи нещо, просто не си имал достатъчно амуниции. Та тези хора после се връщат в обществото и какво става?
Иначе за бизнеса наречен "война".... Руснаците са снабдявали Хитлер с горива преди да ги нападне. Това е правил и Рокфелер и то за двате страни във войната. Американската икономика е на път да се спомине и войната е единствения начин да бъде стимулирана. Седемнадесет трилиона дълг не е просто нещо сериозно. И този дълг се притежава в по-голямата си част от други държави. Та кой за какво се бие някъде.... и той не знае. Ние също не знаем. Може да начертаем рамката на картинката, но до там.
« Последна редакция: Nov 07, 2014, 11:56 от 4096bits »
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

edmon

• Гост
http://interest.actualno.com/Zagovoryt-ebola-news_58453.html

Света действа най-общо по сценария в линка, който съм пуснал. Хората, които не са забравили, как да ползват главата на раменете си го знаят. По-с     за какво се бие някъде.... и той не знае. Ние също не знаем. Може да начертаем рамката на картинката, но до там.

Но иначе, когато хората са нямали глобалната информация не е ли било така? Винаги е било така.
Велика Британия е преточила света и сега се сърди, че има много емигранти.
Велика Русия , Велика Турция, Велика Германия...
Който не иска да е велик седи от страни, гледа, поема го и се вайка... :)
Ще ни накарат да се откажем от националните си държави, за да станем от някоя от нациите американци, турци или европейци... все нации, който са измислени и не са съществували :)
Активен

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 8183
    • Профил
Ние сме се отказали. Хората бягат от тук. Хората не се сдружават, дори когато имат общи интереси или виждания. Така не става.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
Ми то нациите са глупава работа по принцип, доста изкуствено творение. Който твърди обратното да погледне македонците, които сега стават отделна нация.
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

edmon

• Гост
Ми то нациите са глупава работа по принцип, доста изкуствено творение. Който твърди обратното да погледне македонците, които сега стават отделна нация.

Ами значи ти лесно се отказваш от твоята и ставаш турчин :) или македонец, щом не разбираш, че за тях
това е важно  и целят за теб да не е ! :)
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
Можеш да доразвиеш това, примерно целта на европейските колониалисти е да няма българска нация и да станем......ъъъъъм европейци. Аз честно казано това го усещам като грандиозна заплаха, предвид че те реално погледнато ни нареждат от Брюксел какво да правим, икономиката ни е тотално обвързана, до степен че лева е вързан към еврото и така нататък. Ако нацията ми беше толкова прескъпа, щях целодневно да вдигам кръвно от този факт, някак иначе не се притеснявам че турците щели да ни претопят, еле па македонците.
Активен

edmon

• Гост
Можеш да доразвиеш това, примерно целта на европейските колониалисти е да няма българска нация и да станем......ъъъъъм европейци. Аз честно казано това го усещам като грандиозна заплаха, предвид че те реално погледнато ни нареждат от Брюксел какво да правим, икономиката ни е тотално обвързана, до степен че лева е вързан към еврото и така нататък. Ако нацията ми беше толкова прескъпа, щях целодневно да вдигам кръвно от този факт, някак иначе не се притеснявам че турците щели да ни претопят, еле па македонците.

Именно де,  те  не мислят като теб. Те биха ти се изсмели !:)
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
Е важно е смях да има, аз примерно се скъсвах от смях докато се разхождах из Скопие.
Активен

satir

• Напреднали
  • Публикации: 1073
  • Distribution: FreeBSD-10.1 & LMDE
  • Window Manager: i prefer MATE
    • Профил
а аз се скъсвах от смях в Крива Паланка:
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
Това очевидно е снимано в Македония, където думата „мериме“ може и да си е книжовна. Въпроса е, какво означава КРВ, изглежда да е някакво съкращение, нещо като название на CI.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 7052
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Ама и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОБАРАЙ ФИСКАЛНА СМЕТКА. Хахахахахаххаааааааааааа
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

satir

• Напреднали
    • Профил
ами, както е очевидно, македонски език не съществува - това си е много калпав български диалект.
а превода е: измерваме кръвна захар
имам и други "бисери", ама да не задръствам темата със снимки :)
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
Ами очевидно съществува. Има писмена форма и аз представител на уж същият език, бях много далеч от предположение, какво значи. На сръбски например нямаше да сбъркам. А сърбите, никой не твърди, че са българи.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

satir

• Напреднали
    • Профил
това, което е ПОВЕЧЕ от очевидно е, че изкуствено се създава нещо, като се използва вече съществуващо такова, и му се придава значение на ново, самостоятелно, уникално и независимо, а то е просто много неграмотна диалектна форма. факта, че ти не си успял да се доближиш до съдържанието си е твой неуспех, то не прави тази неграмотно изписана бележка представителна. имаме турцизъм /шекер/, имаме КРВ - това би трябвало да е дума, но в нея няма нито една гласна, изобщо..., имаме много лоша имитация на език. не ми се прави обстоен анализ, така, както и в друга тема не ми се търсеше топлата вода, но нямаме език. написаното не го легитимира.
такава неграмотност се среша в най-дивите ни и безпросветни слоеве на населението , където Нотариален Акт, поради простотия, се изговаря и изписва, като Натурален Ак. други, пък,  Фелдшер го изговарят като Фелшер, ама това не ги прави нация, или познавачи на някакъв нов, екзотичен език - това просто са си прости хора.

едит:
ако сте на зор, търсете този надпис=>

p.s. само за Маше!

и една много красива черква, която...... А! ми..... ДА!!! тя прилича на черквата на Рилския монастир!

и не просто прилича, а Йоаким Осоговски ученика на св. Иван Рилски отива в Осогово, заселва се там и основава манастир.
« Последна редакция: Nov 11, 2014, 05:42 от satir »
Активен