« -: Jan 05, 2015, 09:21 »
Здравейте, (отново аз досадникът)
имам следния проблем, не мога да изпращам, но пък мога да получавам мейли. Използвах формата за търсене преди да пусна темата, намерих точно 8 такива теми, но не ми помогнаха. Единственото в което се съмнявам е да не съм споделил някой порт както трябва, имаше и такава тема, но там съвета беше да се споделят всички портове, на един Дебиан. Та със уеб панел съм zPanel, който по принцип си конфигурира всичко както трябва. Преди това мейл сървъра си работеше нормално, но сега откакто го прокарах зад рутер и не мога да изпращам мейли. Чудех се да не би да не съм пропуснал някой порт? Портовете, които съм отворил са: 53 (DNS, нз може да играе роля), 25, 110, 143, 995. Трябват ли ми някои други ? А освен това, гледам, че MX ми е вързан към mail.domain.tld, такъв субдомейн нямам? Възможно ли е да е и от това? В смисъл проблема е, че не мога да пращам иначе си получавам, което ме съмнява, нз. Сори за тъпия въпрос.
« Последна редакция: Jan 05, 2015, 09:23 от bILLY »

Активен
"UNIX is like sex: If you don't know it, you don't miss it. But if you know it, you'll need it!"
Lars Eilebrecht