4096, ми руска му рабора, а и тя като българската…
=*=
…
О, появи се и един отколешен разбирач по всичко, че дори и "тукашните нрави"
И да прав си, мнооого отдавна не бях влизал и почвам да се сещам защо...
…
Ха-ха. Наистина ме разсмя... последно Звездичко или Звеждичко?
Умножавайте се деца и бъдете щастливи! Хайде +1 и за теб ;-)
…
Кажи си де Александров, кажи си! Кога беше това време бате? :-) Леле, ама наистина си се засегнал нещо... кажи си да ти олекне. Свободата ли ви отнех, като помолих за по-малко глупости по темата?
Хайде сега продължете да си обсъждате въобще всичко, което ви хрумне в посока поща, облаци и космос. Нали все пак секцията е такава ;-)
Добре Звездичко, хвана ме, че нямам проверка на правописа в Лисо. Хубаво, направих правописна грешка. Вече може да си спокоен в своя съвършен свят.
Никога не съм твърдял, че разбирам от нещо. Точно обратното, непрекъснато изтъквам, колко съм прост. Толкова го правя, че някакви хора взеха да си мислят, че се шегувам и си придавам стойки. Спокойно, няма място за такива като мен в твоя свят на умните, красивите, успешните. И не го търся. Моя свят е друг — на провалените, несретниците и брадатите. И там си ми е добре.
Вися си по прашни форуми и си говоря с другите дърти кримки. Всеки тук си има своята причина да е тук. Но тя за редовните посетители, винаги е свързана с това, че има (необяснимо) желание да си говори с другите. И това правим. Пълним темите.
Твоята тема беше изчерпана веднага след първото мнение и затова ние взехме да си говорим, за каквото ни е интересно без да се притесняваме от воплите ти за благоприличие. Не сме благоприлични. Ако бяхме, щяхме да се регистрираме в Spybook, не във форумите.
Но виждаш ли? Толкова съм малоумен и изтъркан, че се повтарям като повредена грамофонна плоча. Че между лапсусите и тафталогия вкарвам. Жалка картинка, като чалга със симфоничен оркестър. По добре не ми обръщай внимание. Най-лесно е да си идеш обратно в своя красив свят.
А, ако си малко по-злобен, можеш да почнеш да ни репортуваш наред, така, че скоро да изядем бананите. Така ще очистиш още едно от малкото останали места, дето се толерира тролщината. И то ще се присъедини към прекрасния свят.
Спокойно, не се обиждам от това. Аз всеки ден очаквам Интернет окончателно да затвори врати за такива като мен, точно както английските стадиони затръшнаха портите за хулиганите.
п.п. Виждаш ли, колко много ти написах?! Това е в почит на онова култуво интервю, което направи за ЛЗБ и все още понякога си го препрочитам. И макар да сме адаши по фамилия в твое присъствие няма да говоря за космос. То, ако знаеше, какво сме писали в същия този форум по темата, щеше да получиш сърдечен пристъп. И всеки път, като се отвори тази тема, вътрешно ме напушва смях, как би се гътнал, ако от някъде зърнеш „размишленията“ ни. Обещавам да спра да ти пиша в темата. Тя и без това за нищо не става, а наоколо има къде-къде по-благодатни за тролене нещица.
п.п.п. Бъди здрав!