Цитат на: go_fire в Jun 18, 2018, 08:07....И отворените, и затворените водачи на тия производители са еднакво зле. Даже по ирония на съдбата, през последните години отворените на единия се представят по-добре от затворените му.Цитат на: Yasen6275 в Jun 16, 2018, 22:47Имам само едно въпросче.След като ви е жизнено необходима видео производителност и така или иначе ползвате несвободен софтуер, за чий ви е да ползвате линукс като операционна система?
....И отворените, и затворените водачи на тия производители са еднакво зле. Даже по ирония на съдбата, през последните години отворените на единия се представят по-добре от затворените му.
Имам само едно въпросче.След като ви е жизнено необходима видео производителност и така или иначе ползвате несвободен софтуер, за чий ви е да ползвате линукс като операционна система?
go_fire,що не минеш на Slackware?
И аз и аз..На какво прилича повече слака на редхат или на дебиан? И на какво прилича повече на сърверска или на десктоп дистрибуция.
Тая тема започна да се върти в кръг.
Добре,че не препоръчвате Slackware на начинаещи,че има да ви псуват,и да намекват за сексуалната ви ориентация
Добре,че не препоръчвате Slackware на начинаещи, че има да ви псуват и да намекват за сексуалната ви ориентация