В момента съм с Минт 19 Канела. Търсачката на браузъра Firefox e повече от отватителна и неудобна. Омръзна ми всеки път да пиша
http://www.google.bg В настройките не намерих решение на проблема.
Robolinux Канела съм го пробвал. След инсталацията му за стартиране на вграденият му софтуер за всичко изобразено в менютата му се налага повторно за абсолютно всички менюта
chmod +u
chmod v+u
sh xxx./sh
xxx.sh
Уловката, e че трябва да бъде инсталиран софтуера в специфична различна папка и става = не работи.
От 08 Април до 12 Април на Минт 19 Канела и на Убунту Мате 16 в опит да инсталирам и подкарам Ace Steam Player- Руското чрез линукс инсталация. То не беше добавяне на хранилища или сваляне на файлове. Браузърът Файърфокс приставка Ace Steam Player няма. Спазвах упътването и съветите в интернет. Стартира само първия канал в списъка и после крашва - затваря се.
На 13 Април се упражнявах следното:
chmod +u
chmod v+u
sh xxx./sh
xxx.sh
На 14 Април до обяд имах инсталиран Wine и свалях чрез регистрация в сайта на собственика Windows Trial софтуер, който инсталирах.
На 15 Април същото от торентите Триал версии.
Едно е .deb с необходимост от допълнителни файлове
или счупен файл
или
chmod +u
chmod v+u
sh xxx./sh
xxx.sh
а съвсем друго е Next Next Finish.
На 15 Април късно вечерта инсталирах ORACLE Linux. След инсталацията, му която не е минимална отварям таблета и търся в таблета How to install X Windows CentOS.
Чета на таблета на Англииски и преписвам в терминала. Вместо Мате ми инсталира Gnome.
Мисълта и мнението ми което искам да споделя, е че
1. След инсталацията, му която не е минимална отварям таблета и търся в таблета How to install X Windows CentOS.
Чета на таблета на Англииски и преписвам в терминала.
2. Едно е .deb с необходимост от допълнителни файлове
или счупен файл
или
chmod +u
chmod v+u
sh xxx./sh
xxx.sh
а съвсем друго е Next Next Finish.
Аз не съм мазохист.
Чудо. Народе. Чудо. Откакто ползвам Линукс ми идва от Мъка да се застрелям. Пари със Софтуера на Линукс не мога да изкарам тоест да се прехранвам.